IDEJA

BE-LU, obrt za knjigovodstvene usluge osnovan je 2021. godine. Obrt se nalazi u Čazmi, no fleksibilni smo u pogledu dostave dokumentacije i obavljanja knjigovodstva za ostale firme i druge oblike udruženja koji se nalaze van Bjelovarsko-bilogorske županije i šire. Vlasnica se odlučila baviti se samostalnim poduzetništvom nakon dugogodišnjeg rada u javnom i privatnom sektoru nakon čega je stekla potrebno znanje i iskustvo za otvaranje vlastitog obrta.


ISKUSTVO

Tijekom godina, vlasnica se specijalizirala za vođenje svih vrsta poduzeća, obrta i drugi oblika udruženja, a specijalizirala se posebno i za vođenje neprofitnih organizacija. Godinama je obavljala knjigovodstveno-računovodstvene usluge za mnogobrojne OPG-ove, udruge, dobrovoljna vatrogasna društva, lovačka društva, odvjetničke urede, itd.


POVJERENJE I KVALITETA

O kvaliteti i poslovnom odnosu na visokoj razini svjedoče i sadašnji klijenti koji su ranije surađivali s vlasnicom te joj poklonili povjerenje i ovoga puta kada je krenula u samostalno poduzetništvo. Također, obrt surađuje i s licenciranim prevoditeljima i odvjetničkim uredima.